MENIU

Ursula von der Leyen a fost reconfirmată în fruntea Comisiei Europene! Câte voturi a obținut

Ursula von der Leyen a fost reconfirmată în fruntea Comisiei Europene! Câte voturi a obținut

Ursula von der Leyen a obținut un nou mandat la șefia Comisiei Europene. Parlamentul European a decis joi să îi acorde un nou mandat de cinci ani. Ea a primit un număr de 401 voturi.

Deputaţii din Parlamentul European şi-au exprimat opţiunea prin vot secret, iar votul nu a fost lipsit de emoţii pentru Ursula von der Leyen, prima femeie care obţine două mandate consecutive în fruntea executivului european, ceea ce este de natură să ofere continuitate conducerii UE într-o perioadă de provocări economice şi geostrategice.

Diana Șoșoacă, scandal monstru în Parlamentul European, în ENGLEZĂ! Pe cine a făcut „criminală”. A fost dată afară din plenul ședinței GALERIE FOTO/VIDEO

În vârstă de 65 de ani, ea şi-a prezentat liniile directoare ale viitoarei sale preşedinţii într-un discurs adresat direct deputaţilor europeni joi dimineaţă, în încercarea de a obţine cele minimum 361 de voturi de care avea nevoie pentru o majoritate în Parlamentul cu 720 de locuri. Prezentându-şi priorităţile pentru următorii cinci ani, ea a promis să se concentreze pe creşterea competitivităţii economiei UE şi a promis să rămână alături de Ucraina atât timp cât va fi necesar.

Ursula von der Leyen anunță un "moment istoric pentru spațiul Schengen": Ziua de mâine marchează o dată importantă, un mare succes pentru ambele ţări

Mai multe articole despre:
ursula von der leyen reconfirmata