MENIU

Un POLIŢIST, victima UNEI RĂZBUNĂRI. E ÎN STARE CRITICĂ, după ce a fost urmărit şi lovit cu maşina

Un poliţist din Hunedoara, victima unei răzbunări.

Polițistul Paul Obreja a fost accidentat la începutul acestei luni în apropierea localității Plopi, judeţul Hunedoara, fiind victima unei răzbunări, susțin anchetatorii. Tânărul de 20 de ani care a provocat accidentul l-a urmărit pe polițist câțiva kilometri și, într-o curbă, a lovit intenționat mașina acestuia.

Polițistul Paul Obreja a fost accidentat la începutul acestei luni în apropierea localității Plopi, fiind victima unei răzbunări, susțin anchetatorii. Tânărul de 20 de ani care a provocat accidentul l-a urmărit pe polițist câțiva kilometri și, într-o curbă, a lovit intenționat mașina acestuia.

Tânărul a fost instigat de un alt bărbat, de 30 de ani. Cei doi au fost cercetați de polițist, în trecut, pentru lovire și furt și conducere sub influența alcoolului., scrie hunedoaramea.ro.

Polițistul Paul Obreja, șeful de post din comuna Bretea Română este acum internat în stare critică la Spitalul Județean de Urgență din Timișoara. Colegii lui din Hunedoara au strâns bani pentru a-l ajuta pe polițist și pe familia acestuia cu cheltuielile care vor mai apărea pentru tratamentele și intervențiile medicale.

"A fost operat pe coloană, iar acum este în perioada de recuperare. Durează până la trei săptămâni timp în care există multiple riscuri. Toate șuruburile și tot ce s-au folosit au costat 12.000 lei. Cheltuielile au fost însă suportate de spital.

Încă starea lui este critică și este posibil să fie nevoie de o altă intervenție. Riscurile sunt multiple, de la o infecție până la paralizie și chiar deces. Rămâne de văzut care va fi evoluția stării lui de sănătate", a declarat Dan Ilincaru, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență din Timișoara.

Dacă doriți să-l ajutați, găsiţi mai multe informaţii AICI.