MENIU

Un om a mușcat un câine într-o comună din Olt - Imaginile cu gestul neobișnuit au ajuns pe internet

Caine

Eveniment neobișnuit într-o comună din Olt: un om a mușcat un câine și totul a fost filmat. Autoritățile au verificat locuința sa și au găsit mai multe animale neîngrijite corespunzător.

Caz revoltător într-o comună din Olt. Un bărbat de 34 de ani s-a filmat în timp ce își mușca unul dintre câini, iar imaginile au ajuns pe rețelele de socializare. Ulterior, polițiștii s-au sesizat și au făcut mai multe controale la casa agresorului unde au găsit opt câini într-o stare deplorabilă. 

Un bărbat dintr-o comună din Olt s-a filmat pe rețelele de socializare când își mușca propriul câine. Polițiștii s-au sesizat și au desfășurat mai multe controale la locuința bărbatului.

În urma verificărilor, au fost găsiți 8 câini bolnavi și flămânzi. Animalele au fost ridicate și predate unei asociații pentru protecția animalelor din zonă.

Bărbatul este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de rănire cu intenție a animalelor. 

 „Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Cezieni, județul Olt, ar fi exercitat acte de violență asupra unui exemplar canin.

La data de 27 octombrie a.c, în urma verificărilor efectuate, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Olt au identificat la locuința bărbatului 8 exemplare din rasa canină, care nu ar fi  beneficiat de îngrijiri corespunzatoare”, transmite IPJ Olt.

Mai multe articole despre:
caine muscat de om