MENIU

DENUNȚ-BOMBĂ la DNA! Cunoscut om de afaceri român: Am venit cu DOCUMENTE. Cutremur în rețeaua coldistă

DENUNȚ-BOMBĂ la DNA! Cunoscut om de afaceri român: Am venit cu DOCUMENTE. Cutremur în rețeaua coldistă

Rețeaua coldistă s-a ales cu un nou denunț bombă. Aurel Săvulescu a mers marți dimineața la Direcția Națională Anticorupție (DNA), unde a depus o plângere împotriva generalilor Florian Coldea și Dumitru Dumbravă.  

Se strânge din ce în ce mai mult lanțul în jurul Statului Paralel.

Marți dimineața, la sediul DNA a fost depus un nou denunț din partea omului de afaceri din Argeș Aurel Săvulescu, cel care a condus afacerea Vlasia și care a fost falimentată de două bănci, una care îl avea consilier anticorupție pe Dumitru Dumbravă și avocat pe Doru Trăilă, cei mai importanți inclupați din mega-dosarul destructurării Statului Paralel.  

Se extinde ancheta în dosarul generalilor! Personaj-cheie care l-a plătit pe Coldea, AUDIAT la DNA

"Influența (Statului Paralel - n.r.) a fost una totală. Începând cu anul 2017, toate demersurile pe care le-am promovat în justiția românească, toate s-au "bucurat de un insucces total", a declarat pentru Realitatea PLUS omul de afaceri, aflat la sediul DNA. 

Denunțătorul mafiei coldiste scapă de executare silită. Cum au încercat generalii să-l stoarcă de bani pe Cătălin Hideg? - VIDEO

Săvulescu susține că s-a prezentat marți în fața procurorilor anticorupție cu documente și probe, respectiv cu "chestiuni vădite de corupție". El a prezentat și cererea de înregistrare depusă la DNA. 

Întrebat cum manifestau Dumitru Dumbravă și Doru Trăilă presiunea din partea Statului Paralel asupra sa, omul de afaceri a răspuns: "În anul 2015 am fost contactat de o echipă din cadrul SR, condusă de Dumitru Dumbravă, și care mimau un interes față de situația în sine, încercând să documenteze cazul. Lucrurile au rămas în așteptare. Nu am primit niciun răspuns, nicio manifestare din partea lor. În 2019, după repetate modificări ale rapoartelor de expertiză, contestații, înlocuiri de expert, au urmat în data de 29.07. 2019 în sala mare a CECCAR București, la care s-a prezentat dl. Dumbravă, în calitate de reprezentant al OTP Bank, împreună cu Doru Trăilă, deși banca avea 5 reprezentanți oficiali, care aveau drepturile egale. Dumbravă neavând nicio calitate în acest dosar, decât aceea de a face presiuni asupra experților și de a-și trafica influența".

Mai multe articole despre: