MENIU

Un deținut condamnat pentru omor, gata să-și pună viața la bătaie pentru a nu se întoarce în pușcărie! Gestul extrem la care voia să recurgă

Poliție - imagine arhivă

Momente de panică. Un deținut condamnat pentru omor și care a evadat a vrut să se arunce de la etajul 7 al unui bloc din centrul Craiovei. Bărbatul era beat când a amenințat că se sinucide. Tot beat era și în urmă cu 12 ani când, supărat că italienii pentru care muncea nu-i fac contract de muncă, a omorât-o pe mama acestora. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional. 

Incidentul a avut loc marți, 26 iulie, în jurul prânzului. Angajații de la Penitenciarul Pelendava din Craiova au sunat la Poliție să anunțe că un deținut a evadat. Bărbatul de 53 ani primise permisiunea de a ieși din penitenciar pentru 24 de ore, dar nu mai revenise, relatează adevărul.ro.

Cu puțin timp înainte, însă, polițiștii fuseseră sunați chiar de fiica acestuia care anunțase că tatăl său vrea să se sinucidă și amenință că se aruncă de la etajul 7 al unui bloc din centrul orașului. 

Imediat la fața locului s-au deplasat mai mulți polițiști, un negociator, dar și angajați de la Penitenciarul Pelendava.

Bărbatul a fost găsit baricadat într-un apartament. „Nu vreau să mă întorc în pușcărie", spunea continuu acesta.

Într-un final, deținutul care era sub influența alcoolului a a acceptat să deschidă ușa și a fost imediat încătușat.

Scena pare desprinsă de cea din urmă cu 12 ani când, tot beat fiind, a comis oribila crimă în urma căreia o femeie și-a pierdut viața. Vorbim despre mama italienilor pentru care muncea și pe care era supărat pentru că refuzau să îi facă contract de muncă.