MENIU

Un copil de 2 ani a căzut de la etajul patru al unui bloc, în Piatra Neamț - Ce șanse îi dau medicii - Mama sa e în stare de șoc

Un copil de 2 ani a căzut de la etajul patru al unui bloc, în Piatra Neamț - Ce șanse îi dau medicii - Mama sa e în stare de șoc

Un copil de 2 ani din Piatra Neamţ a căzut, marţi seară, de la etajul al patrulea al lui bloc, după ce se pare că s-ar fi rezemat de o fereastră. Băiatul a fost dus urgent la spital, iar mama sa se află în stare de șoc.

Copilul de 2 ani se afla la etajul IV al unui bloc din Piatra Neamț și ar fi căzut în gol, la parterul blocului, după ce s-ar fi rezemat de fereastră. Apelul la 112 a fost făcut de un bărbat de 61 de ani ce locuiește în zonă și se afla în fața blocului în momentul incidentului.

Copilul a supravieţuit căderii, dar are leziuni multiple și a fost dus la spital. 

Incidentul a avut loc marți seară, in jurul orei 19.00. Băiatul a fost preluat de un echipaj SMURD si transportat la Spitalul Judetean Neamț.

”În urma impactului, a suferit leziuni, fiind transportat la o unitate medicală, pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate”, potrivit IPJ Neamț.

Mama copilului este în stare de şoc și a fost solicitată o ambulanţă şi pentru ea.

”La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că un copil a căzut de la etajul IV al unui bloc situat pe strada Fermelor, din Piatra Neamţ”, a transmis, marţi seară, IPJ Neamţ.

Copilul ar fi profitat de un moment de neatenție al mamei și s-ar fi urcat pe câteva perne și un scaun aflat la baza ferestrei, s-a aplecat peste pervaz și a căzut în gol, spun surse din anchetă, potrivit presei locale.

La o prima evaluare la fata locului, băiatul nu ar fi suferit fracturi, desi a căzut direct pe o suprafata betonata. Acesta a fost gasit de echipele de interventie plangand, si incercand să se ridice de la sol, potrivit tvmneamt.ro.

Copilul se află la UPU Piatra Neamț, iar medicii vor face toate investigatiile necesare, pentru a se stabili daca au fost afectate sau nu organele interne. Este luat în calcul și transferul la un spital din Iași, scrie presa locală.

Știre în curs de actualizare