MENIU

Un bărbat și-a ucis vecinul pentru că sforăia prea tare. O întreagă comunitate este în șoc

Un bărbat și-a ucis vecinul pentru că sforăia prea tare

Pe 7 august, un bărbat în vârstă de 56 de ani din Pennsylvania a fost condamnat pentru omor prin imprudență după ce și-a ucis vecinul într-un mod șocant și tragic. Incidentul a avut loc în urma unei dispute prelungite, declanșată de sforăitul puternic al vecinului, care l-a exasperat pe agresor.

Christopher Casey, condamnat pentru această infracțiune, a fost acuzat că l-a înjunghiat mortal pe Robert Wallace, un bărbat de 62 de ani, folosind un cuțit de tip militar. Între cei doi exista un conflict de lungă durată, amplificat de faptul că locuiau în case alăturate, despărțite doar de un perete subțire într-o clădire duplex din Upper Morland, Pennsylvania.

Sforăitul lui Wallace devenise o sursă constantă de tensiune, iar Christopher Casey, într-un moment de furie, a pătruns în locuința acestuia și l-a atacat.

Un alt spital va prelua urgențele care ar fi trebuit să ajungă la Spitalul Sf. Pantelimon. Decizia Ministerului Sănătății, după scandalul cu asasinele în halate

După comiterea faptei, Christopher a sunat la poliție și a așteptat cuminte sosirea autorităților. Wallace a fost transportat de urgență la spital, dar din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, acesta fiind declarat decedat la scurt timp după incident.

Potrivit relatărilor din presă, Robert Wallace ar fi promis că va urma o intervenție chirurgicală pentru a reduce zgomotul sforăitului, în încercarea de a calma tensiunile cu vecinul său. Cu toate acestea, Christopher nu a avut încredere că această problemă va fi rezolvată, iar frustrarea acumulată a dus la gestul fatal.

Avocatul lui Christopher Casey, James Lyons, a încercat să explice comportamentul clientului său, susținând că Wallace l-ar fi amenințat în mod repetat pe Casey, ceea ce a contribuit la escaladarea situației. De asemenea, Lyons a menționat că autismul de care suferă Casey i-a îngreunat acestuia capacitatea de a gestiona confruntările și stresul, ceea ce a dus la reacția necontrolată.

În fața tribunalului din Pennsylvania, Casey a pledat vinovat, recunoscând că a acționat într-un mod „neintenționat de imprudent”. Judecătorii au luat în considerare circumstanțele atenuante, inclusiv timpul deja petrecut în arest – opt luni și jumătate. Deși a fost condamnat pentru omor prin imprudență, Casey va fi eliberat peste aproximativ o lună și va trebui să respecte o perioadă de trei ani de probațiune.

S-au extras numerele câștigătoare la Loto 6/49, Joker și Loto 5/40. Loteria a pus la bătaie un report de peste 21,23 milioane de lei

Mai multe articole despre:
sforait vecin politie conflict crima