MENIU

Un bărbat şi-a ucis soţia, sub privirile îngrozite ale copilului lor

Bărbatul şi-a înjunghiat soţia.

Măcinat de gelozie, un bărbat de 33 de ani, din satul Caraclău, comuna Bârsănești, judeţul Bacău și-a măcelărit nevasta chiar sub privirile băiețelului de 4 ani și 7 luni.

Tragedia s-a petrecut miercuri seara, în locuința celor doi, unde Daniel Roșca a ajuns în stare de ebrietate și a început să-și bată nevasta. Strigătele femeii s-au auzit până în vecini, dar nimeni nu a avut curajul să intervină, deoarece îl știau pe bărbat aprig la mânie și foarte violent atunci când era beat, scrie ziaruldebacau.ro

"Numai eu am salvat-o până acum de la moarte de două ori", povestește o vecină. "Odată a stat la mine o săptămână, pentru că o bătuse de nu se mai cunoștea de vânătăi, iar peste trei săptămâni trebuia să nască. De fiecare dată o bătea când se îmbăta, și biata femeie nu mai știa ce să mai facă. Chiar acum, sâmbătă, a bătut-o și pe soacră-sa, și pe nevastă-sa, dar luni s-au dus la poliție și s-au împăcat. Era foarte gelos, deși biata femeie abia dacă apuca să iasă din curte", a mai spus femeia.

De data aceasta, Mihaela, de 32 de ani, nu a mai apucat să iasă din casă, pentru că soțul ei a pus mâna pe un cuțit și i-a tăiat gâtul, apoi a înjunghiat-o de cel puțin zece ori în inimă și pe tot corpul. Când și-a dat seama de ce a fost în stare să facă, Daniel l-a sunat pe cel mai bun prieten al său, cu care făcuse armata, și i-a spus ce a făcut, rugându-l, totodată, să sune la 112.

Imediat, la fața locului au sosit procurorii și polițiștii, care l-au reținut pe agresor pentru 24 de ore, sub acuzația de omor. Când l-au găsit în casă, bărbatul avea mai multe răni pe corp, pe care le-a căpătat în timp ce soția lui se apăra ca să nu fie omorâtă, motiv pentru care ieri dimineață i s-au acordat primele îngrijiri medicale la spital. Tot aici, el a fost testat cu etilotestul, care a indicat o valoare de 0,7 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi copii au rămas în grija bunicilor și ai nașilor de cununie ai părinților și sunt monitorizați de psihologii de la Protecția Copilului.

Mai multe articole despre:
şi-a ucis soţia crimă Bacău