MENIU

Ultimele imagini cu Andrei Versace, analizate de experții în droguri: influenecerul ar fi murit de SUPRADOZĂ

Ultimele imagini cu Andrei Versace, analizate de experții în droguri: influenecerul ar fi murit de SUPRADOZĂ

Noi ipoteze au fost lansate în cazul morții influencerului Andrei Versace. După ce au analizat imaginile cu el, experții în droguri spun că acesta ar fi murit de supradoză. Mai mult, în trecut, tânărul fusese internat la o secție de dezintoxicare a unui spital din Capitală. 

 

Acestea sunt ultimele imagini cu Andrei Versace pe care chiar el i le-ar fi trimis unui prieten. Potrivit experților care le-au analizat, din ultimul filmuleț au reieșit indicii clare ale unui consum de droguri recent.

Detaliile explicate de experți sunt înfiorătoare: pe masă se văd drogurile, un tub de inhalare și un card bancar. Mai mult, pe jos sunt și pete de sânge ce par recente ca urmare a unei hemoragii. Experții mai spun că în filmuleț, tânărul face semnul consumului, cu degetul la nas. Iar în casă se mai afla un bărbat pe care a evitat sa-l filmeze.

Influencerul Andrei Versace, scandal cu INTERLOPII și acuzații de DROGURI: bărbatul, terorizat de mai mulți ani

După analiza imaginilor, experții susțin că este posibil ca moartea să fi survenit ca urmare a unei supradoze care i-a generat hemoragie, AVC sau infarct. De altfel, există și date publice conform cărora Andrei Pârvan, cunoscut drept Andrei Versace, a consumat droguri din adolescență și a fost victima acestora. El a fost internat de mai multe ori la psihiatrie. A avut, în trecut, probleme și cu clanurile de interlopi care l-au șantajat de-a lungul anilor.

Mama lui Andrei Versace a rupt tăcerea după moartea influencerului. Nu era bogat, juca doar un rol de "rege al fițelor"

Distrusă de moartea tragică a fiului său, mama lui Andrei Versace a dezvăluit că fiul ei avea un trai modest, asigurat de o alocație lunară de 1.500 de euro pe lună, bani ce proveneau din pensia ei.

@true.media Andrei Versace aruncă cu banii la coșul de gunoi 😂 #foryoupage #foryou #fypシ #andreiversace #romania ♬ sunet original - Bobo


Ea știa că Andrei era trist și că îi era imposibil să-și găsească liniștea.

Moartea tânărului este acum anchetată de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri.