MENIU

Uimitor! Află cât de benefic este ceaiul de ceapă

Ceaiul de ceapă are numeroase beneficii asupra sănătății! Acesta este benefic pentru inimă, astm, combate simptomele de gripă și luptă cu toxinele din organism.

Ceaiul de ceapă este o băutură excelentă în curele de detoxifiere. Mai mult, ceaiul este bun și pentru inimă deoarece, împiedică celulele roșii să formeze cheaguri de sânge, asta datorită conținutului bogat de tiosulfinate din ceapă.

Acest ceai este bun pentru combaterea simptomelor de gripă și răceala. Ceapa este un antioxidant puternic, considerat adevărat medicament.

Conform floaredetei.ro, ceaiul de ceapă este bogat în substanțe fitochimice precum disulfidele, trisulfidele și vinilditiina care cresc eficacitatea vitaminei C și luptă cu toxinele din organism.
Persoanele care respiră cu dificultate din cauza astmului pot consuma cu încredere acest tip de ceai, îndulcit sau neîndulcit.

Pentru a obține acest ceai, ai nevoie de o ceapă roșie mare sau două mai mici, o jumătate de lămâie și o lingură de miere. Așadar, pune apa la fiert și apoi stoarce lămâia. Taie ceapa în rondele potrivit, astfel încât apa să absoarbă sucul cepei. Adaugă la final mierea.

Mai multe articole despre:
miere gripa ceai răceală beneficii ceai de ceapă