MENIU

Tragedie în Olanda, la un grătar - 6 persoane ucise și alte 7 rănite, lovite de un camion - FOTO

Tragedie în Olanda, la un grătar - 6 persoane ucise și alte 7 rănite, lovite de un camion - FOTO

Șase persoane au murit şi alte șapte au fost rănite în Olanda, lângă Rotterdam. Un camion a ieşit de pe şosea şi a lovit un grup care stătea la un grătar.  

Un camion care a ieșit de pe șosea a intrat în plin în grupul de oameni care stăteau la un grătar, în Nieuw-Beijerland, lângă Rotterdam.

Cauza exactă a accidentului produs sâmbătă nu este cunoscută, notează Deutsche Welle, citând presa olandeză.

După ce a ieșit de pe șosea, camionul a coborât pe marginea unui dig din Nieuw-Beijerland, la sud de Rotterdam.

Șase persoane au murit și șapte au fost rănite după accident. 

Poliția a spus că accidentul a avut loc în jurul orei 18.00, ora locala.

Au fost mobilizate mai multe echipaje de salvare, multe ambulanțe și un elicopter, iar mai multe persoane au fost  transportate la spital.

Poliția olandeză încerca să stabilească de ce camionul a părăsit drumul și a coborât pe marginea unui dig din satul Nieuw-Beijerland, chiar la sud de Rotterdam.

„Ne putem imagina cât de îngrozitor este când, în timpul unei petreceri de cartier, un camion intră în acest grup de oameniș Șocul este enorm”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției la fața locului pentru postul de radio Omroep Rijnmond. 

Șoferul, un cetățean spaniol în vârstă de 46 de ani, a fost arestat. Acesta nu era băut în momentul accidentului, potrivit poliției.

Martorii prezenți la fața locului susțin că șoferul de 46 de ani mirosea a alcool. Bărbatul a fost la un pas să fie linșat de cei prezenți, el a fost reținut și se află în custodia autorităților.

Un alt accident teribil a avut loc in urma cu cateva zile. O dubă a intrat într-o terasă din centrul capitalei Belgiei, iar șase oameni au fost răniți.