MENIU

TRAGEDIA AVIATICĂ DIN APUSENI. Ce vor face EROII SALVATORI cu banii de la Becali

Moţii SALVATORI spun că nu vor banii pentru ei.

Cei trei eroi din Horea nu vor banii lui Gigi Becali pentru ei, ci preferă să se repare drumul stricat de maşinile autorităţilor, ne spune primarul comunei, Marin Nicola.

Totodată, edilul a cerut Aviaţiei o bucată din epavă pentru a construi un monument în memoria celor căzuţi în Apuseni. Gheorghe Trif, Argentin Toader şi Gheorghe Giurgiu, eroii salvatori din Munţii Apuseni, spun că banii promişi de Becali, 5.000 de euro pentru fiecare, ar trebui să fie folosiţi pentru repararea drumurilor distruse de maşini în operaţiunile de salvare, scrie ziarulring.ro.

"Becali a luat legătura direct cu ei, nu cu autorităţile locale. Oamenii au spus că nu le trebuie banii; eventual, cei care vor pot repara drumul până acolo, că s-a stricat acum cu atâtea maşini. Trebuie să ţinem cont că o parte este drum comunal şi o parte, drum forestier. Să se repare drumul respectiv, astea au fost doleanţele lor, nu neapărat să le dea bani că au participat la operaţiunea de salvare. Drumurile au fost reparate, în funcţie de posibilităţi, pietruite, întreţinute an de an şi acum s-au degradat mai tare din cauză că zăpada era moale şi au trecut multe maşini", ne-a declarat Marin Nicola, primarul comunei Horea, judeţul Alba.

Citeşte mai mult pe ziarulring.ro.