MENIU

Tânăr căzut într-o groapă din Bistriţa, salvat de fostul preşedinte al CCR Augustin Zegrean

<p>T&acirc;năr căzut &icirc;ntr-o groapă din Bistriţa, salvat de fostul preşedinte al CCR Augustin Zegrean</p>
<p>T&acirc;năr căzut &icirc;ntr-o groapă din Bistriţa, salvat de fostul preşedinte al CCR Augustin Zegrean / Foto: bistriteanul.ro</p>

Tânăr căzut în groapă. Incident neobișnuit, în noaptea de luni spre marţi, chiar în centrul orașului Bistriţa, pe strada Dogarilor. Un tânăr de la blocurile sociale din Viișoara a căzut într-o groapă de 4 metri.

Tânăr căzut în groapă. Groapa respectivă a fost făcută de către operatorul de apă și canalizare din oraş, pentru o intervenție. Aceasta era semnalizată corespunzător, inclusiv cu bariere și indicatoare. Nu se știe ce căuta tânărul în zona semnalizată, acesta refuzând să ofere explicații în acest sens.

Cel care a sunat la 112 a fost chiar fostul președinte al Curții Constituționale Augustin Zegrean, care locuiește în zonă. Acesta a auzit o buftinură, a ieșit afară și l-a auzit pe tânăr cum se văita din groapa adâncă.

Augustin Zegrean a alertat autoritățile, iar după ce tânărul a fost scos, i-a oferit și o pereche de papuci și o pereche de pantaloni pentru a se îmbrăca. Acesta a fost scos din groapă cu ajutorul unei scări.

Potrivit bistriteanul.ro, tânărul a refuzat transportul la spital. Acesta are în jur de 25-30 de ani și locuiește la blocurile sociale din Viișoara. 

Mai multe articole despre:
Augustin Zegrean Tânăr căzut în groapă