MENIU

Surpriza din frigider: O româncă descoperă afinele care nu mucegăiesc după 4 săptămâni

O româncă descoperă afinele care nu mucegăiesc după 4 săptămâni. Foto: TikTok

Într-o lume în care calitatea alimentelor și sănătatea consumatorilor sunt teme de actualitate, o româncă a atras atenția asupra unui fenomen neașteptat: afinele pe care le-a păstrat în frigider timp de patru săptămâni nu doar că nu au prezentat nicio urmă de mucegai, dar arată aproape identic față de ziua în care au fost cumpărate.

O româncă a constatat uimită că afinele pe care le-a ținut în frigider timp de 4 săptămâni nu au nicio urmă de mucegai și arată aproape la fel ca în ziua în care le-a cumpărat. Acum, femeia se întreabă dacă s-au folosit substanțe chimice pentru conservarea fructelor. Substanțe care i-ar putea pune în pericol sănătatea. 

„Ne mai intrebam de ce ne imbolnavim”, a scris femeia în descrierea videoclipului postat pe TikTok.

„Voi vă dați seama cu ce ne hrănim. Deci aceste afine sunt în frigiderul nostru de 4 săptămâni, noi 2 săptămâni am fost plecați în vacanță și a venit momentul să le arunc. Mă gândeam că sunt sigur pline de mucegai, dar nici urme de mucegai. Vă dați seama ce băgăm în noi? Ok, înțeleg că vrei să le conservi, dar chiar în halul ăsta?” spune femeia în timp ce filmează afinele imaculate din caserolă.

@justina.vigheciu Ne mai intrebam de ce ne imbolnavim.. #fy #fyp #foryou #foryoupage #pentrutine #viral #viralvideo #viraltiktok #mancare #afine #conservanti ♬ sunet original - Justina Vigheciu

Internauții au comentat la videoclipul surprinzător:

„Ce frigider aveți ca ale mele se strică după 2 zile,nici nu apuc să le mănânc”

„Dacă iau castraveți din magazin țin și o săptămână, iar cei pe care ii iau din solar azi, mâine sunt deja ofiliți”

„Am tinut o varza in frigider mai bine de o luna, arata perfect!”

„De unde le cumperi? Noi nu apucam sa le mancam si deja sunt stricate oricum”

O tânără din Brașov și-a înscenat răpirea și a sunat la 112. Aproape o sută de polițiști au fost puși în alertă pentru o provocare pe internet

Mai multe articole despre:
afine frigider mucegai