MENIU

Sunt cele mai tari promoții! Reduceri ca astea nu mai vezi până la Crăciun!

În fiecare an, marile magazine organizează reduceri de Paște. Promoțiile nu au încetat să apară nici anul acesta, iar mai jos am adunat o serie oferte de Paște de care să profitați. 

Sărbătorile atrag cu ele reduceri substanțiale, iar zilele acestea aveți ocazia să profitați de reducerile de Paște organizate de eMAG. Cel mai mare retailer online are oferte la majoritatea produselor din ofertă, dar noi ne-am axat pe electronice. 

Iepurașul Playtech vă prezintăm mai jos o serie de oferte de Paște, la telefoane, televizoare și laptopuri. eMAG mai are reduceri la tablete, ceasuri inteligente, și aparate foto.

Reduceri la televizoare

Philips 50PUS6809 este televizorul perfect pentru cei care vor ceva excepțional, dar la un preț decent. Modelul are rezoluție Ultra HD și diagonală de 127 de centimetri, fiind perfect pentru cei care au o sufragerie de dimensiune medie și vor să o transforme într-un cinematograf. Televizorul Philips este și inteligent, având acces la aplicații și la conținut de pe online. Reducerea este de ...

Vezi reducerile de Paște pe care nu ai voie să le ratezi