MENIU

Soțiile asasinilor unui om de afaceri din Vrancea, arestate pentru trafic de arme

Femei arestate pentru trafic de arme

Soțiile asasinilor unui om de afaceri din Vrancea au fost prinse când încercau să vândă arme. Rămase fără bani după ce bărbații lor au ajuns la închisoare, femeile au scos la vânzare armamentul. În curtea unei locuințe a fost descoperit un adevărat arsenal, relatează Realitatea Plus. 

În 2019, patru bărbaţi l-au atacat şi l-au împuşcat mortal pe proprietarul unor case de schimb valutar din Focşani, după ce au plănuit aproape două luni atacul.

Rămase fără bani, soțiile a doi dintre atacatori au încercat să le vândă armele. 

Cele două femei, de 27 și 35 de ani, au fost prinse de oamenii legii când încercau să vândă un pistol unui bărbat din Buzău. 

În acest dosar, anchetatorii au făcut șapte percheziții, în Vrancea și Buzău, în urma cărora au ridicat mai multe pistoale și puști militare și 2 kg de substanță care se presupune că ar fi mercur. Armele fuseseră îngropate după ce soții lor au comis asasinatul. 

Cele două femei au fost arestate pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi trafic de produse sau substanţe toxice.

Reamintim că, în 22 februarie 2019, patru bărbați l-au ucis pe Constantin Chiriţă, zis ”Telu”, patronul unei case de schimb valutar din Focşani. Maşina victimei a fost tamponată de un autoturism de teren din care s-au şi tras două focuri de armă. Un glonţ l-a atins în zona braţului, iar cel de-al doilea în zona inimii, provocându-i decesul.