MENIU

Sorin Roșca Stănescu a găsit leacul perfect. Argumentele jurnalistului în favoarea unei cure cu nămolul de Techirghiol

Sorin Roșca Stănescu a găsit leacul perfect

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu prezintă leacul la mare căutare de oameni din toată lumea. Acesta folosește periodic pe propria lui piele nămolul plin de proprietăți de la Techirghiol. Acesta îi îndeamnă pe toți românii să-i urmeze exemplul, pentru că acest tratament miraculos este unic în țara noastră. 

”Pentru cine ar putea să facă o gravă confuzie simt nevoia să mă recomand. Sunt Sorin Roșca Stănescu și sunt așa pentru că iubesc foarte mult nămolul și nu orice nămol, ci nămolul de Techirghiol. Este cel mai bun nămol din lume, nămol care atrage aici turiști de pe întreaga planetă, ca să nu mai vorbesc de oameni din toată România care vin la tratament.  

Este adus zilnic nămol proaspăt din mijlocul lacului Techirghiol și de asemenea apă din Techirghiol. În spatele meu este apă din Techirghiol în care stau cam o oră pe zi. Undeva în dreapta există niște băi, unde suntem obligați înainte să intrăm în această apă, să ne spălăm în acele băi. Tot nămolul este atât de prețios încât este recuperat și dus pe niște conducte speciale înapoi în lacul Techirghiol”, explică jurnalistul într-o relatare de la fața locului.

@sorin.rosca.stanescu

 

♬ original sound - sorin rosca stanescu

Atac în stil mafiot la sindicalistul care le-a turnat pe doctorițele „cu coasa” de la Sf. Pantelimon: „Au tras gloanțe în fereastră după declarații”

Mai multe articole despre: