MENIU

SMILEY şi PAVEL BARTOŞ, lovitură neaşteptată: INTERZIŞI pe TV

<p>Smiley şi Pavel Bartoş</p>

Consiliul Național al Audiovizualului a decis astăzi să interzică un spot Cosmote, cu Smiley și Pavel Bartoș, după ce a crescut numărul copiilor răniții din cauza faptului că s-au urcat pe garnituri de tren. Ultima întâmplare tragică s-a petrecut luni seară, în Bucureşti, când un adolescent şi-a pierdut viaţa atunci când a vrut să facă o fotografie urcat pe o garnitură de tren.

Consiliul a luat în discutia acest subiect ca urmare a unei sesizări a Ministerului Interne, semnată de Raed Arafat, în care se spune că a fost înregistrată „o creștere neobișnuită a numărului de cazuri grave de copii sau adolescenți electrocutați ca urmare a faptului că s-au urcat pe garniturile de tren”.

Consiliul a decis să adauge chiar astăzi subiectul pe ordinea de zi a ședinței. „ Dat fiind impactul social neașteptat al spotului, m-am gândit dacă nu ar fi corect să-l analizăm de astăzi după ce parcurgeți textul sesizării”, a declarat Laura Georgescu în ședința de astăzi, scrie paginademedia.ro.

Ultima întâmplare tragică în care un copil şi-a pierdut viaţa după ce s-a urcat pe o garnitură de tren ca să facă o fotografie s-a petrecut luni seară, în Bucureşti.