MENIU

Sinucidere sau accident? Un bărbat din Argeș a fost găsit împușcat cu arma de vânătoare pe care o deținea

Foto/Arhivă/Inquam

Un bărbat din comuna argeșeană Albota a fost descoperit împușcat în casă, cu arma de vânătoare pe care o deținea. Poliția face verificări ca să afle cauza evenimentului.

Incidentul a avut loc miercuri seară, în comuna Albota din judeţul Argeş, unde un bărbat a fost găsit împuşcat, persoana care a făcut descoperirea sunând la 112.
 
”La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical, care a constatat decesul persoanei în cauză. Din verificările preliminare a rezultat că bărbatul, de 56 de ani, din Albota, are calitatea de deţinător legal al armei de vânătoare găsită în proximitatea sa”, transmit oficialii Poliţiei judeţene Argeş.
 
Poliţia face verificări pentru a stabili împrejurările decesului. Dosarul penal în cadrul căruia se derulează ancheta vizează infracţiunea de ucidere din culpă. 
 
”Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Arme, Explozivi si Substanţe Periculoase desfăşoară verificări, pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc şi luarea măsurilor legale care se impun”, precizează sursa citată.