MENIU

Simona Halep forțează în premieră finala la Wimbledon. La ce oră joacă cu Svitolina

Simona Halep, în semifinale la Wimbledon

Simona Halep luptă joi pentru un loc în finala de la Wimbledon, unde a mai încercat să ajungă în 2014, fără succes atunci. Simona Halep o va întâlni pe ucrainianca Elina Svitolina, rivala româncei la nivel înalt de mai mulți ani. Partida dintre Halep și Svitolina va începe de la ora 15.00, pe Arena Centrală.

Simona Halep joacă în semifinale cu Elina Svitolina (24 de ani, nr. 8 WTA), joi de la ora 15.00 pe Arena Centrală din Londra. În cea de a doua semifinală se vor duela Serena Williams și Barbora Strycova.

Va fi a opta întâlnire dintre Simona Halep și Elina Svitolina, ucraineanca având avantaj la general, scor 4-3.

„De fiecare dată când am jucat cu Svitolina a fost greu. Mă aştept la un nou meci greu. Suntem în semifinale, aşa că nu prea contează de câte ori ai jucat împotriva viitoarei adversare sau ce scor e în meciurile directe. Trebuie să dau tot ceea ce am mai bun şi să încerc să câştig meciul. Pe amândouă. Nu contează. E semifinală de Grand Slam pe iarbă. Oricine poate juca bine și chiar nu contează. Când mă gândesc la Svitolina îmi vine în minte cu siguranță revenirea de la Roland Garros" – a spus Simona Halep.

În 2017, Simona Halep reușea o revenire incredibilă în fața Svitolinei în sferturile de la Roland Garros. Ucraineanca avea atunci un set luat și 5-2 în setul secund, însă Simona a dus setul în tie-break, iar apoi s-a impus cu 6-0 în decisiv

Organizatorii au anunţat miercuri seară programul de mâine de la Wimbledon. Prima dintre semifinale le va aduce faţă în faţă pe Simona Halep şi Svitolina, pentru ca apoi, după terminarea confruntării, tot pe Terenul Central să aibă loc întâlnirea dintre Serena Williams, de 7 ori învingătoare pe iarba londoneză şi marea surpriză Barbora Strycova.

Simona Halep a ajuns în semifinale după o revenire spectaculoasă în fața chinezoaicei Zhang, care a condus-o cu 4-1 în primul set. Simona Halep a revenit și a învins fără probleme cu 7-6 și 6-1.

Simona Halep, în semifinale la Wimbledon. Marti, imediat după victoria spectaculoasă a Simonei Halep, s-a disputat și partida dintre Elina Svitolina (8 WTA) – Karolina Muchova (68 WTA), din cadrul sferturilor turneului de la Wimbledon, Marea Britanie.

Simona Halep, în semifinale la Wimbledon. Elina Svitolina a castigat clar, scor 7-5, 6-4 meciul cu Muchova și o va întâlni pe Halep joi în semifinalele de la Wimbledon. Câștigătoarea va accede în fianala de sâmbătă și va primi un cec de aproape 1,3 milioane euro.

Ce sumă fabuloasă a câștigat deja Simona Halep la Wimbledon. O nouă victorie îi dublează banii

Simona Halep, numărul 7 mondial, s-a calificat marți, 9 iulie 2019, în semifinalele turneului de la Wimbledon, după o victorie în două seturi (7-6, 6-1) în fața chinezoaicei Shuai Zhang.

Pentru parcursul de până acum, Simona Halep și-a adăugat în cont 662.000 de euro.

Cu încă o victorie, Simona Halep va ajunge în finala de la Wimbledon și va primi 1.322.937 de euro, iar dacă va triumfa în finală și va ridica trofeul deasupra capului, Simona va primi 2.645.874 de euro.

Simona Halep beneficiază de un moment favorabil pentru a-și etala cel mai bun tenis al ei pe iarbă: sumele oferite în acest an la turneul de la Londra sunt cu 4,65% mai mari decât cele acordate în ediția precedentă.

Mai multe articole despre:
Simona Halep