MENIU

Simona Halep a dat cărțile pe față. Anunț după calificarea în turul II la Australian Open 2019

Simona Halep

Simona Halep s-a calificat în turul II la Australian Open, după ce a trecut de Kaia Kanepi în trei seturi, 6-7 (2), 6-4, 6-2.

Simona Halep a spus imediat după ce a învins-o pe Kaia Kanepi: "Mulțumesc pentru susținere, a fost o atmosferă extraordinară. Nu vreau să-mi aduc aminte de meciul trecut cu Kanepi. Știam că e puternică, că se ține bine pe picioare. Am mai multă încerdere în mine. Turul doi va fi greu, dar voi avea mai multă încredere. Fiecare meci e greu".

Simona Halep a încheiat discursul cu un anunț surpriză: "Îmi place în Australia. Cumva sunt jumătate australiancă. Am avut antrenor australian și au fost ani minunați”.

Citește și:  VESTE IMPORTANTĂ PENTRU SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN!

Simona Halep va juca în meciul următor cu Sofia Kenin. Americanca Sofia Kenin, locul 37 WTA, a întrecut-o pe rusoaica Veronika Kudermetova, locul 111 WTA, venită din calificări, în turul I al Australian Open.

SURPRIZA DIN TRIBUNE PENTRU SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN

Deși a rămas fără antrenorul Darren Cahill, Simona Halep a preferat să nu angajeze niciun antrenor până acum. Totuși, liderul WTA a venit însoțit la Melbourne de Florin Segărceanu, antrenorul echipei de Fed Cup a României.

Florin Segărceanu a fost surprins în loja Simonei Halep în timpul meciului cu Kaia Kanepi. 

În lojă au mai stat: mama Simonei Halep, sparring-partner-ul Vasile Antonescu, fizioterapeutul Andrei Cristofor și preparatorul fizic Teo Cercel.