MENIU

Scrisoare de la mamă la fiică. Poate îți vor da lacrimile sau, dimpotrivă, vei critica mesajul

Părinții sunt bogăția copiilor, cu mici excepții atunci când cei din urmă sunt abandonați. O mamă a decis să-i transmită într-o scrisoare un mesaj emoționant fiicei ei. Este posibil ca unii dintre voi să nu fiți de acord cu mesajul ei. 

Scrisoare de la mamă la fiică

Draga mea fiică, în ziua în care vei vedea că îmbătrânesc, îți cer să fii răbdătoare, dar mai presus de orice, să înțelegi prin ceea ce trec.
Dacă în timpul unei discuții mă vei auzi că repet același lucru, nu mă întrerupe să îmi spui: Ai spus același lucru în urmă cu un minut.
Ascultă, te rog!

Încearcă să îți dai seama că și eu făceam același lucru în fiecare seară când îți citeam aceeași poveste.
Dacă sunt lentă în ceea ce privește tehnologia, dă-mi șansa să învăț. Ține minte că și eu am avut răbdare să te învăț cum să faci lucrurile: cum ar fi să te piepțeni, să treci peste problemele vieții, să gătești. În ziua în care vezi că îmbătrânesc, te rog să fii răbdător, dar în primul rând să înțelegi prin ce trec.

Dacă din când în când pierd firul poveștii, dă-mi timp să îmi amintesc despre ce vorbeam, nu fi nervoasă sau arogantă. Să știi că cel mai important este că îmi doresc să petrec timp cu tine. 

Dacă vezi că obosesc repede și nu reușesc să mă deplasez, dă-mi o mână de ajutor la fel cum ai primit și tu, atunci când ai făcut primii pași.

Când vin zile grele, nu te simți tristă și rămâi cu mine până la sfârșit. Voi prețui și îți voi mulțumi pentru timpul și bucuria pe care le-am împărțit. Vreau să-ți spun că te iubesc, draga mea fiică

Mai multe articole despre:
scrisoare mamă fiică