MENIU

Scapă de burta umflată cu remedii naturiste pentru balonare

Senzatia de balonare nu este cel mai bun prieten al nostru, avand in vedere ca provoaca un disconfort general. Te simti greoaie, poti sa ai dureri abdominale si gaze intestinale in exces. Cauzele? Fie ai avut o masa copioasa, la care ai facut cateva combinatii alimentare nepotrivite, fie ai o sensibilitate la nivelul stomacului. De obicei, prevenirea acestei neplaceri este cea mai buna solutie, insa nu ne putem controla organismul in totalitate, astfel ca este indicat sa ai la indemana cateva remedii  naturiste pentru burta umflata. Iata care sunt acestea!

Ceaiul de lemn dulce, un remediu naturist pentru balonare

Daca ai frecvent probleme cu balonarea, ceaiul de lemn dulce nu ar trebui sa iti lipseasca din casa. Fie il cumperi simplu, fie cauti ceaiuri speciale pentru digestie, in a caror compozitie il poti gasi. Aroma inconfudabila si gustul dulce il fac un remediu naturist usor de indragit. Ceaiul te scapa in scurt timp de senzatia de burta umflata si imbunatateste digestia. In plus, radacina de lemn dulce are propietati calmante, astfel ca te relaxeaza si iti ofera o stare de bine.

Dovleacul, un deliciu pentru digestia ta

O digestie lenta duce de multe ori la balonare si gaze intestinale. Cum exista mai multe categorii de alimente care baloneaza, este dificil sa renunti la unele dintre ele, astfel ca este bine sa cunosti mici trucuri alimentare. De exemplu, dovleacul imbunatateste digestia si reduce riscul de eliminare a gazelor intr-un mod neplacut. O felie mica de dovleac ar trebui sa fie suficienta. Adauga-l in preparatele tale sau consuma-l ca atare.

Vezi mai multe pe Divahair.ro.