MENIU

Scapă de apa la genunchi, în 12 zile! Această terapie 100% naturală are efecte uimitoare

Scapă de apa la genunchi, în 12 zile! Această terapie 100% naturală are efecte uimitoare

Apa la genunchi este, în general, termenul folosit pentru a descrie excesul de lichid care se acumulează în sau în jurul articulatiei genunchiului. 

Apa la genunchi poate apărea în urma loviturilor sau a bolilor reumatismale, iar lichidul care se strânge la nivelul articulaţiilor genunchiului poate duce la inflamaţii şi la dureri.

Pentru a scăpa de apa la genunchi se iau două mâini bune de sare grunjoasă care se dizolvă într-o jumătate de litru de apă la temperatura camerei. Se pun comprese cu o pânză de bumbac. Se lasă două ore. Compresele se pun de două ori pe zi timp de 12 zile.

Se trece apoi la comprese calde. Se iau doi pumni de sare grunjoasă, se înfierbântă într-o tigaie şi se pun într-un săculeţ de pânză care se aplică pe genunchi, cât se poate de cald. Tratamentul se continuă până la vindecare. Un alt tratament posibil este cu frunze de varză aplicată. Se cunoaşte un anume caz care a făcut în acest fel un tratament de o săptămână şi lichidul a dispărut, conform bzi.ro.

Comprese cu argilă, 2 linguri cu apă, se amestecă, se face o pastă care se aplică două ore. Se va pune între 2 bucăţi de naylon sau pânză de bumbac. În aceeiaşi compziţie se răzuiesc şi două cepe. Totul se lasă două ore.

Se va sta culcat cu faţa în sus şi picioarele se pun pe o pernă mai înaltă sub călcâie. Au fost cazuri când lichidul a dispărut într-o săptămână.