MENIU

Scandal la primăria lui Piedone, care a aprobat un mega proiect imobiliar într-o zonă de case. Localnicii sunt deciși să blocheze proiectul în instanță

Primăria Sectorului 5 a aprobat un mega proiect imobiliar într-o zonă de case

Primăria sectorului 5 București a autorizat construcția unui bloc de lux pentru o firmă ce aparține mai multor persoane influente din Capitală. Construcția de 9 etaje urmează să fie ridicata între case.

Primăria celui mai sărac sector al Capitalei, Primăria Sectorului 5, a dat aviz deja pentru construcția unui proiect imobiliar gigant, chiar în mijlocul unui cartier de case.

Șantierul pentru construcția care promite a fi una de lux se află pe Șoseaua Viilor nr.47. Blocul va fi unul de 9 etaje, construite de firma Solar Energy, ce îl are în prim plan pe Alexandru Pițurcă.

Locuitorii din zonă, care au case doar cu un nivel sunt absolut revoltați și spun că deja au mers la Comisia de Urbanistică din cadrul Primăriei Sectorului 5 și în momentul în care și-au spus nemulțumirile legate de acest proiect imobiliar au fost dați afară și intimidați.

Aceștia sunt hotărâți să acționeze autoritățile locale în instanță întrucât consideră că li se face o nedreptate. Mai mult, specialiștii spun că construcția trebuia să respecte acea distanță între bloc și casă, de 15 metri, pe când în acte este consemnat că distanța va fi doar de 5 metri.

Locuitorii cer măsuri de urgență și sunt deciși să blocheze acest proiect imobiliar în instanță.

Pensionarii au ajuns să își vândă din casă pentru a putea supraviețui. Reportaj dintr-un târg din Capitală