MENIU

Șacalul din Constanța rămâne în arest preventiv alături de concubina sa: Bărbatul vrea să fie eliberat și neagă vehement implicarea în cele două crime

Bărbatul cunoscut sub numele de „Șacalul”, acuzat de comiterea a două crime brutale în Constanța, a solicitat eliberarea din arest preventiv și susține că este complet nevinovat. 

În prezent, acesta se află internat la spitalul penitenciarului Poarta Albă, ca urmare a unui accident rutier în care a fost implicat la volanul mașinii uneia dintre victime. Șacalul a contestat măsura arestului preventiv și cere să fie cercetat în libertate.

Individul dorește să fie eliberat cu orice preț

Acuzat de uciderea Deliei și Denisei, două tinere găsite fără viață, suspectul nu a recunoscut faptele și continuă să afirme că nu are nicio legătură cu aceste crime. El speră că magistrații Curții de Apel vor decide să-l elibereze din arest preventiv. Totuși, fiind spitalizat, nu va fi prezent la proces, ci doar concubina sa, care, conform anchetei, ar putea fi implicată în aceste atrocități.

Mai mult, se bănuiește că și fiul concubinei ar fi fost forțat să ia parte la transportul uneia dintre victime, contribuind la ascunderea urmelor. Implicarea acestuia în caz rămâne un subiect în curs de investigație.

Declarațiile suspectului: „Sunt nevinovat”

Presupusul criminal a declarat cu fermitate că este nevinovat și a subliniat că nu există probe clare care să-l lege de crimele celor două fete. Într-o declarație făcută pentru Ziua de Constanța, el a negat toate acuzațiile și a susținut că mașina despre care se crede că ar fi fost furată, a fost de fapt achiziționată de la una dintre victime. „Nu le-am omorât. Dacă ar fi existat dovezi, cum ar fi lovituri sau urme de strangulare, ar fi fost prezentate. Sunt nevinovat. Nu mă urmărea poliția în seara accidentului, iar mașina am cumpărat-o de la a doua victimă. Eu lucram ca ospătar pe litoral și nu am nicio legătură cu crimele”, a spus el.

Deși „Șacalul” susține că nu a comis crimele și a cerut să fie cercetat în libertate, magistrații au respins definitiv solicitarea sa. În timp ce el și concubina sa rămân în arest preventiv, ancheta continuă, iar autoritățile caută să elucideze circumstanțele exacte ale crimelor care au șocat comunitatea din Constanța.