MENIU

Remedii naturale pentru a trata durerile în gât. Cum te poți vindeca repede

Remedii naturale pentru a trata durerile în gât. Cum poți scăpa de ele în mod natural, folosind remedii la îndemâna oricui.

Remedii naturale pentru durerea in gat 

Specialistii recomanda cateva remedii naturale si la indemana pentru ameliorarea durerilor in gat:

Gargara cu apa sarata. Faceti de 3 ori pe zi o gargara calda cu apa sarata (1 lingurita de sare la un pahar de apa). Nu inghititi sarea si nu utilizati prea multa sare, deoarece acest lucru ar putea sa usuce gatul. Gargara cu apa sarata este o modalitate simpla si la indemana pentru ameliorarea durerii in gat.

Beti lichide calde. Incercati sa beti cat mai multe lichide cu miere si lamaie. Bauturile calde curata mucusul si contribuie la reducerea inflamarii si previn deschidratarea. Lichidele caldute pot atenua inflamatia. Caldura creste, de asemenea, fluxul de sange, care poate ajuta la ameliorarea durerii in tesuturile iritate.

Otetul de mere. In fazele incipiente ale raceli si durerilor in gat, otetul de mere este un solutie eficienta. O gargara cu otet de mere (4 linguri la o cana de apa), din 3 in 3 ore, poate reduce inflamatia si durerea in gat.

Usturoiul. Datorita proprietatilor antiseptice, antivirale, antibacteriene, usturoiul poate ajuta la ameliorarea durerii in gat. Cea mai buna metoda de a folosi usturoiul pentru tratarea durerilor in gat este de a mesteca cate un catel de usturoi. Pentru a face usturoiul mai usor de ingerat, il puteti coace si sa adaugati miere sau ulei de masline, il puteti combina si cu diverse legume.

Ce boli poți avea dacă ai mâinile și picioarele reci. Acest simptom poate ascunde afecțiuni grave

Mierea. Aceasta poate fi adaugata in apa calda sau in ceai, impreuna cu cateva felii de lamaie, pentru a reduce inflamatia si disconfortul din gat. Mierea are si proprietati antibacteriene si poate ajuta la ameliorarea durerilor in gat.

Ulei esential de menta. Componenta principala a mentei este mentolul, care actioneaza ca un decongestionant prin subtierea mucusului. Menta poate calma durerea in gat si tusea seaca. Beti (2 cani/zi- ceaiul de menta –taninurile- elimina fierul din organism) ceai de menta sau adaugati in diverse bauturi calde ulei esential de menta.

Care sunt primele simptome ale ulcerului gastic. Cum poți ameliora și grabi vindecarea, în mod natural a acestei afecțiuni

 

sursa