MENIU

Reglare de conturi cu săbii. Și-au părasit BMW-ul și au fugit de atacatori! Rudele victimelor: Sunt INTERLOPII din Brăila

Reglare conturi Brăila

O reglare de conturi a avut loc în centrul municipiului Iași. Câțiva tineri au fost opriți în trafic de o bandă de agresori. Aceștia și-au lăsat mașina pornită și au fugit. La fața locului au apărut și polițiștii. 

În bolidul abandonat, oamenii legii au găsit și o sabie. După câteva ore au apărut la fața locului și rudele celor care au fugit. Acestea susțin că fiii lor sunt urmăriți de clanurile interlope, iar dacă nu ar fi fugit riscau să moară. Una dintre femei acuză că agresorii ar fi din Brăila și bagă spaima în ieșeni.

Polițiștii au identificat persoanele care au părăsit mașina și continuă cercetările pentru a stabili cele întâmplate. 

„În noaptea de 19 spre 20 decembrie 2021 am fost sesizați despre faptul că, pe o stradă din municipiul Iași, este un autoturism abandonat. În urma aspectelor constatate au fost indisponibilizate mai multe bunuri găsite în autoturism. De asemenea, a fost identificat proprietarul”, au precizat ieri reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Mai multe articole despre:
reglare conturi braila interlopi