MENIU

Protestatarul de la hotelul Intercontinental din Capitală a fost ridicat de poliţişti. Update

<p>Comoara ascunsă &icirc;n centrul Bucureştiului. "Se află chiar sub hotelul Intercontinental"</p>

Un bărbat cu cagulă, care protesta, vineri, la etajul 16 al Hotelului Intercontinental, a fost ridicat de poliţişti, după mai multe ore de negocieri. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a afişat, vineri, dimineaţă, la 60 de metri înălţime, într-un balcon de la etajul 16 al Hotelului Intercontinetatl, un banner cu mai multe mesaje în care invoca probleme financiare.  

UPDATE 14.40: După mai multe de ore de negocieri, poliţiştii l-au convins să renunţe la protest şi l-au condus la Secţia 1 pentru audieri. 

 

UPDATE 13.00. Bărbatul discută cu negociatorii din cadrul Poliţiei Capitalei trimişi la faţa locului. Negociatorii se află în balconul alăturat celui în care se află bărbatul, acesta oferindu-le negociatorilor un tricou pe care scrisese un mesaj.

Un prieten de a-l bărbatului, care se află şi el la faţa locului, a declarat pentru Mediafax că acesta ar avea probleme cu băncile şi că acesta ar fi motivul pentru care a recurs la această formă extremă de protest.

UPDATE, ora 12.30: Reprezentanții ISU București au declarat că bărbatul reclamă probleme financiare și că, în acest moment, negociatorii încearcă să-l convingă să renunțe la protestul extrem.

"În prezent, echipa de negociatori face toate eforturile pentru a-l convinge pe bărbat să renunțe la protest. Camera în care se află acesta este încuiată și există riscul să aibă o reacție care să ducă la un eveniment negativ dacă încercăm să intrăm în cameră. Evenimentul a fost semnalat în jurul orei 9.10. Perna pneumatică nu poate fi amplasată. Ea reprezintă siguranță până la o înălțime de aproximativ 25 de metri, iar aici sunt 60 de metri. El reclamă și susține probleme de natură financiară", a declarat Adrian Marin, purtător de cuvânt al ISU București.

Update, ora 11: Negociatorii Poliţiei intervin. 

Update, ora 10.50: La locul incidentului se află mai multe echipaje ale Poliţiei, dar şi o ambulanţă.

Nu se cunosc motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la acest gest disperat. La faţa locului au ajuns poliţiştii, pompierii, dar si o ambulanţă.

Pompierii au montat o pernă cu aer la baza clădirii, pentru cazul în care negocierile eşuează şi bărbatul se aruncă în gol.

sursa foto: Anton Gabriel-Facebook 

Mai multe articole despre:
protest bărbat Hotel Intercontinental