MENIU

Produsul natural care albește dinții și previne inflamarea gingiilor

Uleiul de nucă de cocos este ingredientul cosmetic la modă. Acesta hidratează pielea şi ajută și la albirea dinților. Iată ce beneficii mai poate avea uleiul de nucă de cocos!

Acesta poate fi folosit ca pastă de dinți pentru o dantură mai albă și mai sănătoasă deoarece produsul are o concentrație mare de grăsimi saturate, care nu provoacă creșterea nivelului de colesterol rău. Dimpotrivă, organismul le metabolizează mai bine. De asemenea, acesta este un foarte bun demachiant, acționează ca un hidratant pe piele, este folosit ca tratament împotriva vergeturilor și previne și estompează ridurile.

Potrivit clickpentrufemei.ro, puțini oameni știu că uleiul de nucă de cocos este folosit ca substituent pentru pasta de dinți din comerț. Studiile recente au arătat că acest ulei luptă împotriva bacteriilor prezente pe placa dentară, făcându-l un tratament eficient și ieftin.

Folosește-l în mod regulat în rutina de îngrijire orală, spălare sau clătire, deoarece acesta combate respirația urât mirositoare, previne inflamarea gingiilor, curăță cavitatea bucală și albește dinții.