MENIU

Probleme la Primăria Bușteni: Primarul acuzat de agresiune asupra unei angajate

Primăria orașului Bușteni este din nou în centrul controverselor, după ce primarul liberal Mircea Corbu a fost acuzat că a agresat o angajată a unei societăți subordonate Consiliului Local. Incidentul a avut loc pe 16 septembrie, în contextul instalării unor camere de supraveghere la sediul societății.

Ce a declarat primarul după acest incident

Conform declarațiilor primarului, angajata ar fi refuzat să elibereze biroul, deși exista o hotărâre de consiliu local care solicita acest lucru. În ciuda acestor afirmații, se susține că, în urma refuzului, Corbu ar fi atacat-o fizic pe femeie, târând-o prin instituție și încercând să o forțeze să renunțe la funcția sa pentru a face loc unei persoane apropiate.

Angajata, care susține că a fost supusă unei serii de abuzuri verbale și presiuni constante, a depus deja o plângere la poliție și va solicita un certificat medico-legal pentru a documenta agresiunea.

Contactat de jurnaliștii unui post TV, primarul Corbu a negat acuzațiile, afirmând că nu a avut nicio intenție de a agresa femeia și că respectă hotărârea de consiliu local.

Primarul Emanoil Savin a decedat subit

Aceasta nu este prima dată când Primăria Bușteni se confruntă cu probleme majore. În luna august, fostul primar Emanoil Savin, ales recent la conducerea orașului din partea PSD, a decedat subit la vârsta de 65 de ani, chiar în ziua în care își aniversa 40 de ani de căsnicie. Savin fusese un politician cunoscut, cu o carieră de lungă durată, și câștigase recent alegerile în fața actualului edil.

Situația de la Primăria Bușteni rămâne tensionată, iar acuzațiile de abuz și problemele administrative continuă să afecteze imaginea instituției.