MENIU

Probă STRANIE la un concurs de miss din Rusia: adolescente între 14 și 17 ani, puse să asambleze puști Kalașnikov. Cum au reacționat părinții

Pușcă de asalt Kalașnikov - imagine de arhivă

Situație incredibilă la un concurs de miss din Rusia! Participantele, și aici vorbim despre fete cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, au avut o probă atipică în cadrul competiției de frumusețe „Miss Iunarmia". Mai exact, fetele au fost puse să asambleze și să dezasambleze celebrele puști de asalt Kalașnikov.

Strania situație s-a petrecut în Republica Tuva din sudul Rusiei, considerată a fi una dintre cele mai sărace regiuni ale țării, în termeni de calitate a vieții, alături de Buriatia, Transbaikalia și Caucazul de Nord.

Aspirantele la titlul de "miss" s-au întrecut, astfel, între altele, la asamblarea și dezasamblarea puștillor Kalașnikov, potrivit Realitatea Siberiei, potrivit Ziare.com.

Controversata probă vine cumva în contrast cu deviza concursului de frumusețe, și asta deoarece aceasta s-a intitulat „Tinere frumuseți, eleganță și grație”.

În ciuda acestui fapt, părinții adolescentele nu au părut dernajați de această probă. Din contră, ei au găsit o explicație pentru asta, afirmând că, în contextul evenimentelor din Ucraina, "nimeni nu știe ce se poate întâmpla mâine". 

”S-ar putea să fim nevoiți să ne apărăm dacă atacă. Fetele se pregătesc să-și apere patria, de ce nu?Nu cred că vor trebui să intre în luptă cu o mitralieră, dar pot fi medici militari, de ce nu? Pentru a ajuta soldații noștri, astfel de abilități vor ajuta cu siguranță. Dar dacă trebuie să lupte? Șțiți cum se spune, dacă vrei pace, pregătește-te de război! Vrea Rusia pacea? Desigur. Nu și ucrainenii”, a declarat mama uneia dintre participantele la concursul de miss.

Citește și „Garda femeilor din Urali” se pregătește să apere Rusia cu Kalașnikovul în mână! Susținătoarele operațiunii lui Putin nu renunță la unghii cu gel și extensii de gene - FOTO