MENIU

Prima ședință a PSD după Congres. TENSIUNI uriașe în partid: cine vrea să-i ia locul lui Marcel Ciolacu

Prima ședință a PSD după Congres. TENSIUNI uriașe în partid: cine vrea să-i ia locul lui Marcel Ciolacu

Social-democrații se reunesc luni în prima ședință de conducere în noua formulă: cu Daniel Băluță în locul Gabrielei Firea. Sunt tensiuni și la nivel de lideri, după ce pe tot parcursul congresului Marcel Ciolacu a făcut glumițe și ironii la adresa celorlalți lideri de partid. Deja, capii PSD pregătesc un nou lider care să îl înlocuiască. 

Partidul Social Democrat (PSD) se confruntă cu noi frământări interne, după ce luni are loc prima ședință de conducere în noua formulă, care îl include pe Daniel Băluță în locul Gabrielei Firea. Decizia de a-l înlocui pe Firea cu Băluță a generat deja valuri de nemulțumiri în rândul membrilor partidului, mai ales că aceasta vine într-un context politic sensibil.

În timpul congresului de săptămâna trecută, Marcel Ciolacu, liderul PSD, a stârnit controverse printr-o serie de glume și ironii făcute la adresa colegilor săi din conducerea partidului. Aceste comentarii au fost percepute de unii lideri ca fiind neprofesionale și nepotrivite pentru un moment atât de important. Deși Ciolacu a încercat să păstreze o atmosferă destinsă, tonul său a amplificat tensiunile existente în interiorul partidului.

Surse din interiorul PSD sugerează că nemulțumirea față de Ciolacu a crescut semnificativ, unii membri considerând că este timpul pentru o schimbare de leadership. Deși oficial nimeni nu a făcut încă un pas concret în această direcție, se vehiculează deja nume de posibili succesori care să preia frâiele partidului.

Ciolacu, glume tăioase la adresa colegilor de partid: Mihai, Sorin, trimiteți-mă la Cotroceni, altfel va fi greu să scăpați de mine

Mai multe articole despre:
psd sedinta ciolacu