MENIU

Poliţia din Teleorman caută un tânăr care a făcut live pe Facebook ameninţând un bebeluş cu cuţitul

Poliţia din Teleorman caută un tânăr care a făcut live pe Facebook ameninţând un bebeluş cu cuţitul

Poliţia din Teleorman îl cercetează pentru violenţă în familie pe un adolescent din Roşiorii de Vede care, la începutul lui decembrie 2018, a făcut un live pe Facebook în care îndreaptă un cuţit spre un bebeluş.

Un tânăr din Roşiorii de Vede, Teleorman, a făcut un live pe Facebook, la începutul lui decembrie 2018, în care încearca să obţină cât mai multă atenţie din partea internauţilor.

În acel live face mai multe afirmaţii îngrijorătoare, că se va sinucide dacă numărul celor ce-l urmăresc nu ajunge la 400. Mai mult, acesta ia în braţe un bebeluş şi îndreaptă un cuţit spre el. Tânărul mai zice: „Acum îl omor, mi-e milă de el, dar n-am ce să fac“.

Unii i-au spus atunci să lase copilul în pace, iar alţii au distribuit postarea cu intenţia ca poliţia să se sesizeze. Live-ul a fost şters de pe Facebook, la fel şi imaginile.

Jurnaliștii de la Adevărul au trimis, pe 8 decembrie, o sesizare la IPJ Teleorman, iar răspunsul a venit pe 28 ianuarie. Poliţiştii susţin că au descoperit cine e tânărul care a făcut acel live şi că au început cercetarea acestuia.