MENIU

Poliţia Capitalei, despre MAFIA GUNOAIELOR: O tonă de deşeuri medicale periculoase, depozitate în aer liber în Sectorul 1

O tonă de deşeuri medicale periculoase au fost depozitate în aer liber în Sectorul 1, a anunţat miercuri Poliţia Capitalei. Autorităţile au dispus depozitarea deşeurilor în containere în vederea neutralizării.

Potrivit Poliţiei Capitalei, o patrulă formată din poliţist şi jandarm a fost sesizată, prin apel la 112, cu privire la faptul că la o adresă din Sectorul 1 sunt depozitate necorespunzător deşeuri medicale.

La faţa locului s-au mai deplasat şi specialişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi ai Gărzii de Mediu. „Pentru efectuarea verificărilor specifice, a fost creat un perimetru restricţionat, în vederea cercetării”, susţin poliţiştii.

Deșeuri de la spitale, ținute în soare, la doi pași de centrul Bucureștiului. Fostul șef al Gărzii de Mediu: „Au avut timp să șteargă dovezile”

La faţa locului, poliţiştii au constatat că pe o platformă betonată din curtea punctului de lucru, de aproximativ 100 de metri pătraţi, au fost depozitate în aer liber circa o tonă de deşeuri medicale periculoase. Reprezentanţii Gărzii de Mediu au dispus depozitarea în containere, de îndată, în vederea neutralizării prin incinerare, a deşeurilor medicale. Cercetările în acest caz sunt continuate de către Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt.

MAFIA GUNOAIELOR. Zeci de containere pline cu deșeuri medicale, lângă Capitală! Compania Sterileco SRL a primit numeroase amenzi

Mai multe articole despre:
deseuri politie