MENIU

Planta de apartament care purifică aerul din locuință. Împiedica formarea mucegaiului si absoarbe umiditatea

Această plantă de apartament absoarbe umiditatea, purifică aerul și împiedică formarea mucegaiului. Trebuie neapărat să o ai în locuință deoarece are și alte beneficii. Iată despre ce este vorba.

Această plantă de apartament are rolul de a da un aspect frumos încăperilor și a decora  spațiile interioare, pe lângă beneficiul de a ourifica aerul. Se știe că plantele se hrănesc cu dioxidul de carbon pe care noi îl expirăm, în timp ce ele emană oxigenul necesar vieții, iar această plantă este mai eficientă în acest sens, față de multe altele.

Pe lângă acestea, conform principiilor Feng-Shui, Crinul Păcii are și rolul de a armoniza mediul în care se află și de a aduce bunăstare și prosperitate.

Absoarbe umiditatea și împiedică formarea mucegaiului

Crinul Păcii poate să fie așezat în baie, deoarece absoarbe umiditatea din aer și împiedică formarea mucegaiului și a diverșilor spori și bacterii, care se pot dezvolta din cauza umidității excesive.

De asemenea, absoarbe și atrage vaporii de acetonă. Atunci când folosesti ojă sau acetona pentru îndepărtarea lacului de pe unghii și se emană un miros de neplăcut în cameră, e bine să știi că această plantă are proprietatea de a atrage acești vapori și a purifica aerul din încăpere.

Plante pe care trebuie să le ai în casă. Iată ce se întâmplă dacă le ții în locuința ta

Este o plantă sigură, neavând în compozitia sa nici o substanță otrăvitoare, fiind sigura chiar si pentru animalele de companie. Totuși este interzis să fie ingerată, deoarece poate provoca anumite iritații la nivelul cavității bucale atât oamenilor cât și animalelor.

De asemenea, filtrează mai mulți poluanți interiori decât majoritatea celorlalte plante, deci sunt minunate pentru dormitoare sau alte camere frecventate. În interiorul porilor acestei plante de origine tropicală, gazele toxice precum monoxidul de carbon și formaldehida sunt descompuse și neutralizate.

Alungă depresia și anxietatea

Prin proprietătile sale de calmare și linistire, ajută persoanele care suferă de anxietate și depresie să aibă o viață mai bună, mai liniștită, conferind o stare de liniște.

Planta supremă pentru relaxare. Îți conferă un somn odihntor și induce o stare de calm. Sigur nu știai că are atât de multe beneficii

Această frumoasă floare este potrivită pentru dormitor datorită proprietățile sale calmante și pentru delicatețea care o caracterizează. Studiile Feng Shui arată ca floarea aduce un efect calmant. Ea îndepărtează compușii din aer care dăunează omului și conferă un somn liniștit și odihnitor. Așadar, dacă suferi de insomnii frecvente, așază în dormitorul tău planta Crinul Păcii și ai să vezi efectul său calmant și liniștitor.

Este ideală pentru astmatici

Cine suferă de astm sau probleme cu plămânii, știe și că mucegaiul este grav dăunator sănătății. Din fericire, floarea Crinul Păcii îndepărtează sporii din mucegaiul deja format, fiind recomandat, ca ea să nu lipsească, mai ales, din casele unde există persoane cu probleme astmatice.

 

sursa: Diva Hair

Mai multe articole despre:
crinul pacii plante sanatate plante de apartament