MENIU

Percheziții la Maternitatea Cuza Vodă, din Iași, într-un caz de MALPRAXIS. Pe cine vizează ancheta

Sursă foto: Captură BZI

Percheziţii, în această dimineață, la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie "Cuza Vodă", din Iaşi. Vorbim despre cea mai mare maternitate din Moldova, perchezițiile având loc într-un dosar penal de malpraxis.

Se pare că ar fi vorba despre mai mulți medici care au fost luați în vizor. Conform unor surse citate de presa locală, perchezițiile ar fi făcute pentru culpă medicală. Vorbim despre cazul unei femei căruia i-ar fi murit bebelușul. Femeia era gravidă în 35 de săptămâni. 

În plus, se pare că polițiștii percheziționează și cabinetele de investigații. Din primele informații, s-ar părea că oamenii legii caută mai multe sume de bani. Vizați de anchetă ar fi doi medici care ar avea calitatea de suspecți, scrie Buna Ziua Iasi (BZI).

Informaţia a fost confirmată ulterior și de Biroul de Presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Iaşi.

"Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Iaşi efectuează, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, două percheziţii într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu şi vătămarea fătului. Cercetările continuă", susțin reprezentanţii IPJ Iaşi.