MENIU

Păpuşile zodiacului. 3 zodii de bărbaţi din care faci ce vrei

Păpuşile zodiacului. 3 zodii de bărbaţi din care faci ce vrei

Sunt buni de pus la rană, sufletişti şi iubitori. Vorbim despre cei mai buni bărbaţi, cei care ştiu să fie docili şi fideli, ştiu să ofere tot ce au mai bun, dar în acelaşi timp se lasă şi uşor manipulaţi. Nu ai cum să nu te îndrăgosteşti de ei!

Iată în ce zodii sunt născute păpuşile masculine ale zodiacului.

Rac

Lista scurtă a bărbaţilor buni începe cu Racul. E blând, înţelegător şi parcă cere încontinuu mângâieri şi sărutări. Odată ce l-ai cucerit poţi fi convinsă că îl vei avea pentru totdeauna, fiindcă este foarte loial. E uşor de manipulat, mai ales dacă e vorba despre relaţia să de cuplu, despre rude şi copii. Munceşte mult pentru binele familiei, pentru a-şi construi un cămin în adevăratul sens al cuvântului. Este genul de bărbat care te îngrijeşte când eşti bolnavă şi te aşteaptă seara când ieşi de la serviciu cu un buchet de flori.

PROMOTIE URIASA LA eMAG. CONSULTATI OFERTELE AICI

Peşti

Un alt bărbat bun de pus la rană, care te va iubi cu toată fiinţă lui întreaga viaţă este cel născut în zodia Peşti. Nu se îndrăgosteşte uşor, dar şi când o face devine cel mai bun om de pe pământ lângă care ai fi putut trăi. Trebuie să fii perfectă că să îl poţi manevră aşa cum îţi doreşti. Este un soţ minunat, care te va ajuta de fiecare dată când ai nevoie şi care îţi va rapid executa dorinţele. Se va lăuda cu tine, te va prezenta cu entuziasm drept iubita/ soţia lui.

Fecioara

Oricât de rece şi de vulcanic ar părea nativul din Fecioară, este o adevărată comoară la casa omului. Pentru că, dacă la exterior pare distant şi dur, în realitate este fermecător şi drăgăstos. Dacă îi vei oferi siguranţă de care are nevoie, vei putea face din el tot ce îţi doreşti. Îşi dă tot interesul pentru casă şi familie, astfel că nu îţi va lipsi nimic. Mai mult, te va înconjura cu dragoste şi romantism şi nu va ieşi niciodată din cuvântul tău, pentru că te va preţui mai mult decât orice.

Sursa: ele.ro

Mai multe articole despre:
horoscop zodii