MENIU

Panică într-un spital din Ploiești după ce un tânăr de 19 ani a intrat în unitatea medicală cu o brichetă sub formă de pistol

Panică într-un spital din Ploiești după ce un tânăr de 19 ani a intrat în unitatea medicală cu o brichetă sub formă de pistol/ Foto: Inquam Photos

A fost panică la spitalul de pediatrie din Ploiești, totul după ce un tânăr a intrat în unitatea medicală cu un pistol. Din fericire, vorbim, de fapt, despre o brichetă în forma de pistol, iar aceasta era de jucărie, au transmis, marți, polițiștii prahoveni. Cazul este anchetat acum de oamenii legii.

După mai multe verificări, agenții au constata că arma era de fapt o brichetă în formă de pistol. Nici până acum nu se știe de ce au făcut indivizii scandal.

Managerul instituției spune însă că medicii se simt în pericol și sunt depășiți de numărul mare de incidente din ultima perioadă.

"Nu este normal ca singura unitate din județ să fie permanent agresată.", a fost mesajul managerului. Polițiștii au deschis acum o anchetă în acest caz. 

"La data de 1 aprilie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 4 Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că în fața unei unități medicale ar avea loc un conflict între un agent de pază și o altă persoană. Din primele verificări, polițiștii sosiți la fața locului au constatat faptul că, un tânăr de 19 ani, ar fi intrat în incinta unității și i-ar fi arătat agentului de pază o armă, pe care ar fi purtat-o pe cureaua pantalonilor. Tânărul a predat acestuia obiectul în cauză, ocazie cu care s-a constatat faptul că este vorba despre o jucărie, aspect confirmat și de polițiștii prezenți la fața locului. Ulterior, bănuitul ar fi părăsit zona. La acest moment polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun", au transmis, marți, reprezentanții IPJ Prahova. 

Citește și Poliția, în stare de alertă maximă: pistolar filmat când trage cu arma, între blocuri - VIDEO

Mai multe articole despre:
ploiesti spital ploiesti bricheta pistol