MENIU

OROARE. Magazin de pantofi din Timișoara, numele celei mai de temut ORGANIZAȚII TERORISTE din lume

Magazinul de pantofi ISIS de pe strada Proclamaţia de la Timişoara, a fost deschis în luna aprilie, cu trei luni înainte ca gruparea jihadistă să prea numele de Statul Islamic. Astfel,  magazinul din care timișorenii își pot cumpărara încălțăminte are acronimul celei mai de temut organizații teroroste din lume, ISIS, scrie Adevarul

Într-o zonă foarte centrală, pe unul din cele mai circulate bulevarde din Timişoara, pe strada care poartă numele de Proclamaţia de la Timişoara, a fost deschis un magazin de pantofi de către un patron arab. Nu ar fi atras atenţia dacă numele magazinului nu ar fi fost ISIS. Este un nume care provoacă teamă şi repulsie în toată lumea din cauza atrocităţilor pe care organizaţia jihadistă cu acest nume le face în Orientul Mijlociu. ISIS (acronimul de la Islamic States of Iraq and Siria) este cea mai cruntă organizaţie teroristă, care în 2014 comite masacre de o cruzime de neimaginat, ucigând în masă adversarii sau decapitând occidentali.

Magazinul ISIS a apărut în luna aprilie, cu trei luni înainte ca gruparea jihadistă să ia numele de „Statul Islamic”. Intenţiile patronului au fost cât se poate de paşnice, acesta fiind de fapt numele fiicei lui în vârstă de doi ani. Isis este şi un personaj din mitologia grecească. Este zeiţa magiei şi a vieţii, a căsătoriei, simbolul armoniei matrimoniale şi fidelităţii femeii faţă de soţ. Mai mult, sigla firmei cuprinde şi reprezentarea grafică a zeiţei Isis.

 Mai multe pe Adevarul