MENIU

ȘOC la grădinița "de fițe" din Iași.Părinții au ÎNLEMNIT când au văzut SEMNELE de pe corpul copiilor

Atenţie la ce grădiniţă vă înscrieţi copilul!
Unul dintre copiii retrași de la grădiniță de părinți, după ce au descoperit mușcături de purice pe corpul acestuia

Mai mulți părinți au început să își retragă copiii de la o grădiniță privată din Iași, după ce au descoperit, acasă, semne ale mușcăturilor de purici pe corpul copiilor.

Situata intr-o zona rezidentiala, gradinita a luat ochii parintilor cu servicii de cea mai inalta calitate, insa au omis aceast amanunt. Parintii care au facut tot posibilul sa le ofere copilasilor un loc adecvat din toate punctele de vedere nu s-au asteptat nicio clipa sa ajunga intr-o asemenea situatie. Acestia au observat mai multe semne pe corpurile micutilor si au refuzat in prima faza ca ar putea fi vorba despre neglijenta si nepasare. Una dintre mamici a pus totul pe seama unor muscaturi de tantari, insa situatia a inceput sa se repete. Din acel moment si-a dat seama ca fiul ei are pe corp muscaturi de purici.

Purici depistati de parinti la o gradinita privata din Iasi

Nu este singura care a ajuns la aceasta concluzie si impreuna cu alti parinti a incercat sa obtina cel putin o explicatie din partea managerului gradinitei.

"Sunt mamica unui baietel de 5 ani si ca orice parinte am incercat sa-i ofer tot ce este mai bun. De cateva saptamani copilul a inceput sa-mi vina acasa cu niste umflaturi pe corp. La inceput am crezut ca sunt de la tantari. M-am intalnit si cu alte mamici care au copiii aici si mi-au spus ca au aceeasi problema. Acele muscaturi sunt de la purici. Aceasta problema nu era straina de manager. Am ridicat aceasta problema, inclusiv obligatia de a se face de urgenta o deratizare. I-am zis de purici si educatoarei, dar ne-a indrumat la manager. Nu este posibil sa dam un pumn de bani pentru ca cei mici sa stea in purici. Sunt parinti care dau si 1500 de lei pe luna. In parculetul de joaca al gradinitei se plimba si caini ai strazii. Ce siguranta are copilul meu? Am hotarat sa-mi retrag baietelul, la fel cum au facut si alti parinti", a precizat Oxana Roman, mama unui baietel de cinci ani.

Vezi mai multe pe BZI.ro