MENIU

O vedetă face praf celebra ciocolată Dubai: „O bălărie grețoasă, un fîneț amestecat cu ciocolată!”

O vedetă face praf celebra ciocolată Dubai

În ultima vreme, ciocolata Dubai a devenit subiectul de discuție pe rețelele de socializare, atrăgând atenția gurmanzilor datorită aspectului său extravagant și a ingredientelor neobișnuite. Totuși, recent, o vedetă a descris-o ca fiind „o bălărie grețoasă, un fîneț amestecat cu ciocolată”, lăsând loc pentru o dezbatere aprinsă între susținătorii și detractorii acestei delicatese. Devine evident că, în ciuda popularității sale în rândul bloggerilor și influencerilor, părerile despre acest nou trend culinar sunt extrem de variate.

Mai toate cofetăriile au inclus, mai nou, în meniurile de prăjituri renumita ciocolată Dubai, care face furori pe piață grație combinației unice de ingrediente: ciocolată topită, cataif și pastă de fistic. 

Cu toate acestea, degustatul din noua fiță culinară poate lasă găuri adânci în portofel, căci 100 grame de ciocolată costă 25 de ron.

Mihai Trăistariu a vrut și el să fie în trend  așa că s-a oprit deunăzi la o cofetărie și a cumpărat 100 de grame de ciocolată Dubai. Solistul s-a grăbit să guste din desertul devenit viral pe rețelele de socializare, însă a rămas cu un gust nu dulce, ci mai degrabă…grețos după ce l-a încercat. 

Alertă alimentară: Somon și creveți cu probleme la toate magazinele Kaufland din țară. Conțin o bacterie foarte periculoasă

„Am luat 100 de grame din bălăria aia de ciocolată Dubai. Am fugit disperat după ea, eram la Iași cu mai multe persoane și am zis: <<hai să căutam și noi Dubaiul ăsta să vedem ce-i cu el!>> Și când colo mi s-a părut o bălărie. 

 Atâta vorbea lumea despre ea, încât eram curios să văd ce are atât de fabulos această ciocolată, inventată peste noapte.

Este o ciocolată cu fistic. Atât! Prea dulce chiar, spre grețoasă. Și e... doar o ciocolată. Nimic spectaculos.

Mie, spre exemplu, îmi place mai mult ciocolata noastră cu rom decât dubioasa de Dubai.

Pot să spun că e un mare fâs! Atâta am auzit de la vedete, influencerii ăștia atâta reclamă i-au făcut! E un fâneț amestecat cu ciocolată!

Eu i-am zis dubioasa de Dubai, adică e multă reclamă pentru mai nimic. E o ciocolată normală. Am mâncat bomboane mult mai bune din astea cu umplutură, cu rom, cu lichior, cu cireșe în ele.

E încărcată și grețoasă! Cam cum sunt baclavalele, dacă mănânci mai mult ți se face greață că sunt prea dulci. Nu pot să zic că o să mai cumpăr vreodată.

Oricum gusturile nu se discută! Unii zic că e super, eu zic că e nașpa. Părerea mea că sunt ciocolate mult mai bune”, a decorat Mihai Trăistariu, pentru Click!

Cât câștigă lunar șeful vaccinării din pandemie, Valeriu Gheorghiță. Mirele anului se bucură de un salariu fabulos ca șef al spitalului SRI