O televiziune a difuzat presupuse imagini din tunelurile dacice de sub Bucegi. Ce decizie a luat CNA după ce a vizionat emisiunea
O emisiune despre tunelurile dacice a pus pe jar Consiliul Național al Audiovizualului (CNA). În cadrul acesteia un influencer britanic susținea că a filmat în interiorul munților Bucegi și a prezentat o serie de imagini cu piramide, statui și structuri de mari dimensiuni. CNA, însă, nu a fost așa de ușor de convins și îi cere televiziunii respective "să verifice la fața locului" informațiile.
Emisiunea "Să vorbim despre tine" difuzată de Nașul TV în data de 5 mai 2023, a avut parte de o sesiune de analiză din partea membrilor Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) într-o ședință ce a avut loc pe 23 august. Invitatul emisiunii,
Sacha Stone, influencer britanic, a prezentat imagini din interiorul munților Bucegi, România, susținând că există tuneluri subterane de mari dimensiuni care duc către alte continente, împreună cu imagini ale unor structuri de mari dimensiuni ca statui și piramide, situate în interiorul tunelurilor. Cu toate acestea, moderatoarea emisiunii nu a putut oferi dovezi independente cu privire la aceste informații, motivând faptul că accesul în tunelurile din Bucegi este interzis.
CNA și-a motivat decizia pe pagina sa oficială de Facebook:
Masivul Bucegi, cu o suprafață de circa 300 km2, se află la extremitatea estică a Carpaților Meridionali, desfășurându-se între Valea Prahovei la est și Culoarul Bran—Rucăr și Valea Ialomiței la vest; cade brusc spre nord către depresiunea Bârsei și spre sud, până la contactul cu Subcarpații de Curbură. Se întinde pe teritoriul județelor Dâmbovița, Prahova și Brașov. Acești munți sunt cunoscuți pentru frumusețea lor naturală, dar și pentru misterul care îi înconjoară, datorită povestirilor despre tunelurile secrete și structurile ascunse care ar putea fi găsite în interiorul lor. Emisiunea prezentată de Nașul TV a stârnit interesul publicului și a făcut ca subiectul să fie discutat la scară largă în mediul online. Cu toate acestea, există și scepticism în rândul opiniei publice cu privire la validitatea acestor informații.