MENIU

O femeie din Alba si-a batut iubitul, la beție. Barbatul, rănit grav - reacția politistilor, tulburătoare

O întâmplare mai puțin obișnuită a avut loc, în seara zilei de 30 ianuarie, în orașul Câmpeni, județul Alba.  Pe fondul consumului de alcool, o femeie și-a agresat concubinul. Acesta și-a făcut curaj de abia a doua zi, pe 31 ianuarie, ca să meargă la poliție pentru a raporta incidentul.

Faptele au fost făcute publice de reprezentații poliției din Alba, într-un comunicat de presă transmis miercuri, 1 februarie 2023.  

Potrivit comunicatului IPJ Alba, citat de ziare.com, la data de 31 ianuarie 2023, Poliția orașului Câmpeni a fost sesizată de către un bărbat de 48 de ani cu privire la faptul că a fost agresat de către concubina sa.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în seara zilei de 30 ianuarie, pefondul unor discuții contradictorii și al consumului de alcool, femeia în vârstă de 50 de ani și-ar fi agresat partenerul. În urma agresiunii, bărbatul s-a ales cu leziuni la nivelul unei coapse, pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au concluzionat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu. Prin urmare, femeii i-a fost interzis să se apropie de partenerul său pentru o perioadă de cinci zile.

Mai multe articole despre:
poliție alcool consum de alcool Alba IPJ Alba agresiune