MENIU

Norica Nicolai: "Cui îi e frică de KLAUS JOHANNIS?"

Norica Nicolai a spus că tot jocul se concentrează în jurul lui Klaus Johannis

Norica Nicolai, europarlamentar PNL a declarat la REALITATEA TV în cadrul emisiunii Jocuri de putere că guvernul actual nu funcţionează. "Am considerat că acest guvern nu funcţionează aşa cum ne-am dorit. Ne interesează eficienţa actului de guvernare", a spus Norica Nicolai, justificând astfel propunerile făcute de PNL. "Tot jocul se concentrează în jurul lui Klaus Johannis", a spus aceasta.

Norica Nicolai a declarat la REALITATEA TV în cadrul emisiunii Jocuri de putere că au existat persoane care au încercat să creeze o vulnerabilitate PNL-ului. "Cred că există o zonă obscură. Atitudinea domnului Tăriceanu, Ilieşiu, care încearcă să tragă preşul de sub picioare conducerii politice. Acest tip de atitudine îi serveşte de minune domnului Victor Ponta.

Dacă facem o analiză a unei realităţi actuale cred că sunt oameni care vor să stea la putere indiferent cum. Nu e o atitudine foarte bărbătească în politică românească. 

Alegerile nu au fost câştigate nici de PSD, nici de PNL, ci de USL, nimeni nu-şi poate aroga un merit. Am considerat că acest guvern nu funcţionează aşa cum ne-am dorit. Ne interesează eficienţa actului de gvernare, de aceea am propus pe Nicolăescu la Finanţe, Buşoi la Sănătate, Johannis la Interne, ca oameni care au şansa de a realiza nişte politici publice eficiente. Cineva a deranjat. Totul jocul se concetrează în jurul lui Klaus Johannis
Cui îi e frică de Klaus Johannis?", a spus Norica Nicolai la REALITATEA TV.

Aceasta a spus că ar trebui chiar mâine să fie numit la Interne Klaus Johannis. "Să terminăm odată această dezbatere sterilă", a spus Norica Nicolai.


Mai multe articole despre:
PNL Norica Nicolai Klaus Johannis