MENIU

Nicolae Ciucă: „Sunt alături de oamenii din comunitățile afectate de inundații”

Liderul PNL și-a exprimat sprijinul pentru oamenii greu încercați de inundațiile apocaliptice și spune că este posibil ca bilanțul negru să mai crească.

„Sunt alături de oamenii din comunitățile afectate de inundații, din Sudul Moldovei și urmăresc situația încă din momentul în care am fost informat de către ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu. Am cerut domnului ministru sa meargă la fața locului și să facă tot ce e omenește posibil pentru a limita efectele precipitațiilor abundente care au cauzat aceste revărsări de ape.
În acest moment, sunt patru victime omenești și echipele de intervenție de la fața locului spun că, din nefericire, este posibil ca acest bilanț negru să crească. Ministrul Afacerilor Interne m-a asigurat că este în legătură permanentă cu toate instituțiile care depun eforturi la această oră.
De asemenea, domnul ministru mi-a confirmat că autoritățile locale și structurile Inspectoratelor locale pentru Situații de Urgență acționează cu toată forța pentru a salva și proteja oamenii”, scrie Nicolae Ciucă.