MENIU

N-o să-ţi vină să crezi! Iată care sunt motivele pentru care trebuie să urinezi atunci când faci duş

Chiar dacă sună ciudat şi dezgustător la început, după ce veţi citi motivele pentru care este bine să urinezi în timp ce faci duş, veţi vedea că ele sunt justificate.

În primul rând, dacă urinezi în timpul duşului, eşti primul care contribuie la salvarea planetei.

Urinatul în duş economiseşte până la 27% din debitul de apă folosit, deoarece nu va fi nevoie de apă pentru spălarea toaletei. Este o constatare făcută chiar de Agenţia de Protecţia Mediului din SUA.

Dezinfectează rănile

Urina proaspătă poate ajută la dezinfecta unor cicatrici. Curăță rana, uşurează durerile şi relaxează ţesuturile. Cu toate acestea, în cazul în care rana este gravă, ar trebui să consultaţi un medic.

Îngrijirea pielii

În cazul în care aveţi de-a face cu erupţii cutanate sau eczeme pe piele, urina este un bun tratament pentru acestea. Mai mult decât atât, ureea este un ingredient activ în multe creme şi uleiuri pentru îngrijirea pielii. Astfel este echilibrat PH-ul pielii, ajuntând în cazul pielii uscate şi sensibile.

Elimină afecţiunile fungice

Urina poate trata infecţiile fungice de pe picioare. Aşa că, aplicaţi urina pe pielea afectată de ciuperci. Rezultatul te va surprinde şi va fi vizibil după câteva zile.

 

Mai multe articole despre:
sănătate duş urină