MENIU

Minoră de 10 ani din Ploiești, abuzată sexual de mai mulți adolescenți - Mărturia șocantă a copilei. Poliția a deschis dosar penal

Minoră abuzată sexual

Caz șocant în Ploiești. O copilă de doar 10 ani ar fi fost abuzată sexual de mai mulți adolescenți într-o toaletă publică din oraș. Mai mult, unul dintre tineri ar fi postat totul pe o rețea de socializare. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru viol, act sexual cu un minor, pornografie infantilă şi lovire sau alte violenţe.

Cel care a sunat la poliție a fost tatăl fetei de 10 ani, după ce copila i-a spus că a întreţinut raporturi sexuale cu mai mulţi tineri, cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani

”În baza sesizării s-a constituit echipa operativă care a depistat şi identificat cei trei minori. Din cercetările efectuate a reieşit că minora de 10 ani a povestit tatălui său că, în urmă cu aproximativ două săptămâni, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu mai mulţi tineri, cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani, iar unul dintre aceştia ar fi filmat parţial scena şi ar fi postat înregistrarea pe o reţea de socializare”, a transmis Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Abuzul ar fi avut loc în toaleta publică din zona Halelor Centrale din Ploieşti.

Pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt, minora a fost audiată în prezenţa părinţilor, a unui avocat din oficiu şi a reprezentanţilor DGASPC. De asemenea, va fi prezentată Serviciului de Medicină Legală Prahova, în vederea examinării medico-legale, potrivit Agerpers.