MENIU

Militarul găsit mort în camera de hotel, în MISIUNE SECRETĂ în România. Detaliul care ridică semne de întrebare

Moartea militarului francez găsit fără suflare într-un hotel din Capitală este învăluită în mister. 

Anchetatorii încercă să stabilească motivele care l-ar fi împins să își ia viața, mai ales că subofițerul de 41 de ani nu a lăsat un bilet de adio. 

Deocamdată, medicii nu au putut stabili ora morții, însă se estimează că trecuseră 24 de ore când a fost găsit și se ia tot mai mult în calcul ipoteza sinuciderii. 

Surse apropiate de anchetă citate de Realitatea PLUS susțin că era artilerist, însă misiunea echipei lui în România este strict clasificată. 

Bărbatul a lăsat în urmă o soție și doi copii. 

S-a terminat autopsia militarului francez găsit mort în camera de hotel. Ce au anunțat legiștii

S-a terminat autopsia militarului francez găsit mort în camera de hotel. Potrivit unor surse, rezultatul autopsiei menține ipoteza sinuciderii. 

Anchetatorii au stabilit că au fost două înțepături cu foarfeca. Cercetarea continuă pentru a se stabili cum s-au petrecut faptele.

Trupul militarului, găsit de camerisă

Camerista care l-a găsit fără viață a fost audiată. Între timp, oamenii legii au luat legătura și cu ceilalți clienți ai hotelului, dar și cu colegii militarului cazați în aceeași perioadă. Au fost ridicate și imaginile de pe camerele de supraveghere.

Reamintim că militarul francez avea 41 de ani și doi copii trecuți pe asigurarea de viață. Ușa de acces a hotelului în care a fost cazat nu era forțată și nici camera nu fusese răvășită. El a fost găsit cu o foarfecă înfiptă în gât. Instrumentul era din dotare, din trusa de militar.