MENIU

Miliardarul Beny Steinmetz a fost REȚINUT după o alertă INTERPOL pe numele său! El a primit condamnare în dosarul Ferma Băneasa

Beny Steinmetz, reținut

Miliardarul Beny Steinmetz a fost reținut în Grecia. Bărbatul a fost prins în statul elen după ce a fost emisă o alertă Interpol pe numele său. Bărbatul primise o condamnarea de la Curtea Supremă din România.

Beny Steinmetz a fost reţinut pe aeroportul din Atena, miercuri. Miliardarul israelian a fost condamnat în decembrie 2020 la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedării ilegale a Fermei Regale Băneasa și a Pădurii Snagov.

Oamenii de afaceri israelieni Tal Silberstein şi Benyamin Steinmetz au fost condamnaţi în lipsă. Acuzaţiile din acest dosar vizează infracţiuni comise în perioada 2006 - 2013, cu scopul de a obține bunuri de o valoare deosebită, printre care Pădurea Snagov şi Ferma Regală Băneasa, revendicate fără drept de Paul al României.

El a primit ulterior și în Elveția o sentință similară, cu cinci ani de închisoare cu executare, după ce fost găsit vinovat că a dat mită mai multor funcţionari publici pentru a obţine licenţe de minerit în Guineea.

Mai multe articole despre:
beny steinmetz retinut grecia condamnat ferma baneasa